Dette er hva noen av deltakere på kurs, timer og turer sier om Gnist Yoga: 

Takk for ei flott uke i Portugal! 😄🤙. Yogauka gir ikke bare innblikk og trening i yogaøvelser, men også opplevelse av landet Portugal med surfing, fantastisk mat og hyggelige portugisere. Jeanette er en stødig yoga instruktør som også formidler den helhetlige tanken med yoga som jeg opplever som tanker om hvordan vi ser på oss selv og livet generelt. Kanskje hvordan man kan leve bedre og mer i balanse med seg selv. 🧘‍♂️
— Cecilie, deltaker på yoga- og surfetur 2019
Jeanette heldt ein utruleg flott yogatime for meg og 40 av mine vener i helga. For dei fleste av mine vener var dette første møte med yoga, og alle ga veldig gode tilbakemeldingar på timen, og særleg på Jeanette som instruktør. Ho framstår som varm og trygg i instruktørrolla, og evnar å tilpasse seg både nybyrjarar og dei meir erfarne. Du skal ikkje sjå bort ifrå at mange av dei kjem på fleire timar med Jeanette/Gnist Yoga i framtida
— Sjur, etter privattime i yoga, 2019
Gleder meg til hver mandag på Friluftshuset og går alltid derfra med mer energi enn jeg kom dit med. Jeanette er skikkelig flink og har et fantastisk behagelig vesen :) Veiledningen din gjennom timen er super og det er enkelt å gjøre øvelsene riktig. Det kjenner jeg godt i en kropp som har mye vondter
— Ann-Lill, kursdeltaker
Anbefaler Gnist yoga på det varmeste! Jeanette er en utrolig behagelig og dyktig instruktør, samtidig som hun er et fantastisk varmt menneske. Hennes timer er høydepunktet i løpet av uken, da kommer godfølelsen i kroppen på plass. Bedre yogainstruktør skal du lete lenge etter!
— Hege, yogakursdeltaker 2017/18
Stimulert evne til konsentrasjon, tålmodighet og balanse.
— Yogakursdeltaker
Tusen takk for fantastisk yoga time på Eidsbugarden i dag. Jeanette er en faglig dyktig yogalærer . Hun er rolig og formidler yoga på en glimrende måte 👍 Jeg skulle ønske jeg kunne gått på timer hos henne hver dag.
— Mona, deltaker på yoga 2017
Jeg er veldig fornøyd med yogakurset, og instruktøren er profesjonell og dyktig. Hvis man kommer en dag med en skade, smerter eller rett og slett ikke føler deg helt på topp så blir øvelser og ting tilpasset. Liker spesielt godt temaene som vi har innimellom, og det gjør meg mer bevisst og øker tilstedeværelsen.
— Deltaker yogakurs
Fantastisk fine timer både for kropp og sjel!!
— Cecilie, yogakursdeltaker
Tusen takk for en god introduksjon til yoga - har gått fra å synes det er noe “irriterende” til å bli “avhengig”. Mye takket være din tilnærming og rom for å gå i egen flyt og tempo. <3
— Kia, deltaker på yogakurs
Å oppnå stressreduksjon, mindre smerter i kroppen, en “pause” fra hverdagen og tilstedeværelse. Super instruktør og hyggelig time i uka jeg har sett frem til.
— Kursdeltaker
Tusen takk for et inspirerende kurs! Flott lagt opp for oss som var nybegynnere - slik at vi opplevde mestring selv om vi var amatører!
— Anne Marie, yogakursdeltaker
Tusen takk for en fantastisk fin sesjon på brygga i dag! Jeg trodde jeg skulle bli litt forknytt av å være ute i offentligheten med så mange forbipasserende, men det glemte jeg fort. (...) Jeanette får selv den stiveste og støleste blant oss til å føle seg “god nok” til yoga i full offentlighet.
— Randi, yogakursdeltaker

Yoga på tur

Veldig bra! Kombinasjonen av hyggelige folk, fin natur, og aktivitetene. Yoga og surf passer meget godt sammen.
— Espen, deltaker surfe- og yogahelg
Fabelaktig bra yoga-og surfeuke i Portugal i høstferien!
Jeanette er en kunnskapsrik og dyktig yogainstruktør som la til rette for en variert, kreativ og spennende yogauke med både yoga både innendørs og utendørs.Ellers var det perfekt og kombinere yoga-uken med surfing! melder meg gjerne på igjen!
— Hilde Marie, deltaker på yoga- og surfetur Portugal 2018
Hadde fantastiske opplevelser på surf and yoga i Portugal sammen med en flott gjeng. Yogalærer Jeanette anbefales på det varmeste.
— Silje, deltaker på yoga- og surfetur Portugal 2018
Fantastisk naturopplevelse! Deilig å bruke kroppen på flere måter gjennom helgen!
— Deltaker surfe-og yogahelg
De beste yoga timene jeg har hatt. Timene er tilpasset deltakerne på en svært god måte, etter energi og behov.
— Hilde, deltaker yogahelg

Privat yoga

Helt perfekt! Alle var veldig fornøyd og avslappet etter yogasession. Og vi fikk tøyd og strukket litt på stive kroppsdeler. Veldig hyggelig å kunne ha yoga i egen stue med gode venner rundt seg, og ligge å slappe av på saueskinn og matter. Kan anbefales og vi fikk mye for pengene, godt opplegg Jeanette!
— Lena, hadde privattime på vennekveld
Tusen takk for et utrolig fint introkurs hjemme hos oss :) Min mor syntes dette var en fantastisk gave. Vil absolutt anbefale en time med Gnist Yoga og Jeanette, både for ferske og mer erfarne!
— Marius

Introduksjon til yoga for barn og ungdom fra en friluftsklubb

Opplegget passet riktig fint til våres gruppe fra 5-7.klasse. Du som leder klarte å skape ro og en riktig god opplevelse. Takk :)
— Bodil, aktivitetsleder Friluftssenteret Gamle Oslo