En uke med yoga og surf i Alentejo, Portugal - 29. september - 6.oktober 2019

Lyst på en ekstra lang sommer i år? Bli med til Portugal for en uke fylt med yoga, surfing, avslapning, deilig mat og turer på milelange strender.

Gnist Yoga og reisearrangør Lapoint inviterer deg med til det vakre Alentejo-området ved Portugals sørvestkyst i høstferien. Her ligger alt til rette for å koble skikkelig av og å være akkurat så aktiv som du selv ønsker. Når høsten setter inn blir dette en fin forlengelse av sommeren, og uansett erfaring med yoga og surf så er du hjertelig velkommen. Det er kun 14 plasser, så dette blir hyggelig og intimt. Kom alene og få nye venner, eller ta med søsken, venner eller en kollega.

Pakken inneholder et ukesopphold med daglige yogatimer, overnatting, mange måltider og surfekurs.

OBS -Turen begynner å fylles opp, begrenset antall plasser igjen.

DAGLIGE YOGATIMER FOR AVSPENNING, STYRKE OG BALANSE

Du kan glede deg til yoga og meditasjon i solnedgang. Dette bildet er fra turen i 2018. Foto: Gnist Yoga.

Du kan glede deg til yoga og meditasjon i solnedgang. Dette bildet er fra turen i 2018. Foto: Gnist Yoga.

IMG_3434.jpg

Hver dag kan du delta på yogatimer i regi av Gnist Yoga. Timene tilpasses deltakernes nivå og passer både for nye og mer de med erfaring fra yoga. Timene varer i 30 - 90 minutter og varierer i intensitet. På programmet står blant annet

 • Morgenyoga: oppkvikkende vinyasa flyt ved soloppgang

 • Yoga før surf: Funksjonell og skreddersydd time

 • Yoga etter surf: rolig time inspirert av restorativ yoga

 • Meditasjon på stranda ved soloppgang/solnedgang

Denne uken gir deg muligheten til å utvikle din egen yogapraksis. Jeanette Olsen driver Gnist Yoga er utdannet yogalærer fra Mexico, og har faste kurs i Oslo. Hun er opptatt av å kombinere yoga med andre friluftsaktiviteter, og synes yoga og surfing er den ultimate kombinasjonen. Mer om Jeanette HER.

“For meg er yoga et verktøy jeg kan bruke i hverdagen - enten det er for å finne fokus, ro eller styrke. I yogaen blir jeg bedre kjent med meg selv og mine mønstre, og jeg kan akseptere det som er, samtidig som jeg vet at jeg kan forandre mine tanker og handlinger. Jeg er opptatt av at alle skal kunne føle mestring gjennom yoga, at vi legger bort konkurransen, og heller fokuserer på å finne fokus i oss selv.”

SURFING TILPASSET DITT NIVÅ

3_edited.jpg
9_edited.jpg
Alle surfefoto: Lapoint

Alle surfefoto: Lapoint

Surfing er den andre sentrale aktiviteten på turen. Om du har surfet tidligere vet du allerede hvilken utrolig påvirkningskraft surfing og havet kan ha på kropp og sinn. Det er faktisk bevist at du blir lykkeligere av å surfe! I løpet av uken tilbys det 4 surfekurs a 2 timer sammen med dyktige instruktører.

Alt utstyr er inkludert og gruppen deles opp etter nivå. Er det første gang du prøver surfing velger du level 1, nybegynnerkurs, og har du litt eller mer erfaring velger du enten level 2 eller 3.  Dette kan også justeres underveis. 

Fabelaktig bra yoga-og surfeuke i Portugal i høstferien! Jeanette er en kunnskapsrik og dyktig yogainstruktør som la til rette for en variert, kreativ og spennende yogauke med både yoga både innendørs og utendørs. Ellers var det perfekt og kombinere yoga-uken med surfing! melder meg gjerne på igjen!

-- Deltaker på yoga & surfetur Portugal 2018

VÅRT HJEM, VILLA TRANQUILO, ER SKAPT FOR AVKOBLING

14.png
Fotos: Lapoint

Fotos: Lapoint

Vi skal bo på Villa Tranquilo, er et nyrenovert rustikt hus, med en perfekt kombinasjon av tradisjonell portugisisk arkitektur, og moderne fasiliteter, inkludert en koselig lounge og spisestue inne og uteområde med bålplass og basseng. Vi har vår egen kokk som tilbereder en deilig og fresh frokostbuffet daglig, og noen lunsjer og middager. De andre dagene kan du prøve ut lokale cafeer og restauranter.

Alt ligger til rette for at du kan slappe skikkelig av og kose deg denne uka!

Villaen har plass til 14 deltakere fordelt på 3 soverom, hvert med eget bad. Alle rommene er store og du har enkel tilgang til hagen. For retreaten kan du velge mellom å bo på et 4-sengs rom eller 6-sengsrom. Mer info om campen HER.

OPPLEV AUTENTISKE ALENTEJO

Alentejo 2019-5.jpg
15_edited.jpg

Opplev portugisisk kultur, mat og vin i omgivelser som byr på frukthager, vingårder og endeløse strender.

I Alentejo får vi en ekte portugisisk opplevelse, med landlige omgivelser og få distraksjoner. Villaen ligger omkranset av frukthager og vingårder, og endeløse strender er ikke langt unna. I nærheten ligger også den sjarmerende landsbyen Porto Covo.

Det er ikke mange turister som kjenner til Alentejo (enda) så området er roligere enn Lisboa og Algarvekysten. Ideelt for vår tur!

Valgfrie aktiviteter: 

 • Gå- og løpeturer på strendene

 • Stand up paddleboard (SUP)-eventyr på en elv med lokal guide

 • Båttur med vinsmaking av lokale viner

 • Massasje

Dette er DIN uke. I løpet av uka deltar du på så mye eller lite du vil av programmet. Vi legger opp til egentid i programmet så du kan gjøre det du føler for. Enten du vil ta en rusletur langs klippene, lese en bok i en solseng, legge deg tidlig eller ta en tur til byen for live musikk er det helt opp til deg. 

PRIS kr. 9200

PAKKEN inkluderer:

 • 7 overnattinger i delt rom

 • 7 frokoster - buffet

 • 3 lunsjer på campen (mulig å velge vegetar/vegan)

 • 2 middager på campen (mulig å velge vegetar/vegan)

 • Daglige yogatimer med Gnist Yoga

 • 4 surfeleksjoner a 2 timer (på level 1, 2 eller 3)

 • 6 dager med surfebrett og våtdrakt

 • Tilgang på fasiliteter på campen: basseng, lounge og hage

 • Standard delt rom er inkludert i prisen, det er ett 6-sengsrom og to 4-sengsrom.

 • Transport t/r Lisboa flyplass (ca. 2,5 time) følgende tidspunkt (andre tidspunkt dekker du selv):

  • Lisboa flyplass til Villa Tranquilo søndag 29.9 kl. 12:00 & 18:00.

  • Villa Tranquilo - Lisboa flyplass søndag 6.10 kl. 04:30 & 15:00.

Flyreise t/r Lisboa bookes av den enkelte. Du kan også velge å fly til Faro og kjøre derfra i leiebil (ca.2 timer). Sjekk for eksempel Norwegian, TAP eller Google flights for billetter.

Booking: Send en mail til grouptrips@lapointcamps.com med navn, om du ønsker surfenivå 1,2 eller 3, og om du ønsker vegetar eller veganmat. Du får bekreftelse neste virkedag.

VILLKÅR
Max. 14, minimum 8 deltakere.
Transport t/r flyplass utover oppsatte tider er ikke inkludert.
Betaling: 25 % depositum betales ved booking, restbeløp betales før 1.august 2019.

Spørsmål? Kontakt Jeanette på hei@gnistyoga.no om turen eller grouptrips@lapointcamps.com for spørsmål om bookingen. 

Klikk for å gå til Facebook-event

181003_LPL1_2060.jpg