Gnist Yoga tilbyr yogakurs utenfor studiosettingen, gjerne i naturen. 

Gjennom timer, kurs og yogareiser deler Gnist yogaens fantastisk verktøy for å finne mer ro, konsentrasjon, og tilstedeværelse. I tillegg får man en sterkere og mykere kropp. Yoga er en gavepakke! 

Yogakurs 2019

Gnist Yoga har de siste 2 årene samarbeidet med DNT for å tilby ukentlige kurs innendørs på Friluftshuset på Sørenga. Timene er inspirert av vinyasa yoga, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger. Bevegelighet og tilstedeværelse er også viktige komponenter, og du får du oppleve hvordan yoga kan bidra til styrke og balanse i kropp og sinn.

Vårkursene startet i mars. Neste mulighet:

23.mai - Bryggeyoga - morgenyogakurs over 5 uker

Den 23.mai starter vi med morgenyogakurs med bølgeskvulp og måker i bakgrunnen på Sørenga Sjøbad, en nydelig start på dagen! Yogatimene starter med å varme opp med solhilsener, og fortsetter med en myk flyt som inkluderer stående og sittende øvelser. Vi bruker bevisst pust og tilstedeværelse underveis, og du kan sette din egen intensjon for dagen. Ved regn gjør vi yoga inne på Friluftshuset.

·       Torsdager kl.07-08 - klikk her for mer info

Privattimer/ arrangement

Ønsker du å gjøre yoga i ditt eget hjem eller utendørs, tilpasset ditt nivå og ønsker? Gnist Yoga tilbyr privattimer på 60-90 minutter og pakker.

Opplegg kan tilpasses for din vennekveld, bursdag, babyshower eller utdrikningslag, med varighet fra 30 til 75 minutter, på ønsket sted.
Ta kontakt på hei@gnistyoga.no for mer info. 

Gavekort

Vil du gi en minneverdig og annerledes gave? Gnist Yoga tilbyr gavekort på privattimer i yoga:

* Rolig & avslappende yoga eller Dynamisk vinyasa yoga - du bestemmer
* Tilpasset deltakerens erfaring og ønsker - nybegynner eller litt øvet
* Hjemme hos mottakeren eller i naturen
* 60 - 75 minutters varighet
* 1-2 personer: 1100 kroner
* Opptil 5 personer: 1900 kroner

Gavekortet kan hentes i Oslo eller sendes på epost i PDF.

Lån av matter er inkludert. Gjelder i Oslo. 12 mnd gyldighet. Bestilles på hei@gnistyoga.no.