Gnist Yoga tilbyr yogakurs utenfor studiosettingen, gjerne i naturen. 

Gjennom timer, kurs og yogareiser deler Gnist yogaens fantastisk verktøy for å finne mer ro, konsentrasjon, og tilstedeværelse. I tillegg får man en sterkere og mykere kropp. Yoga er en gavepakke! 

Yogakurs 2019

Gnist Yoga har de siste 2,5 årene samarbeidet med DNT for å tilby ukentlige kurs inne på Friluftshuset på Sørenga og på brygga. Timene er inspirert av vinyasa yoga, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger. Bevegelighet og tilstedeværelse er også viktige komponenter, og du får du oppleve hvordan yoga kan bidra til styrke og balanse i kropp og sinn.

Oppstart mandag 19.august inne på Friluftshuset:
Kl. 17.30 - 18.30 Grunnleggende kurs over 6 uker. Oppmøte kl.17.20. For deg som er ny til yoga eller vil ha en god innføring i yoga.
Kl. 19.00 - 20.15 Litt øvet kurs over 8 uker. Oppmøte kl.18.50. For deg som har gjort noe yoga før og kjenner til solhilsener.

Privattimer/ arrangement
Ønsker du å gjøre yoga i ditt eget hjem eller utendørs, tilpasset ditt nivå og ønsker? Gnist Yoga tilbyr privattimer på 60-90 minutter og pakker.
Opplegg kan tilpasses for din vennekveld, bursdag, babyshower eller utdrikningslag, med varighet fra 30 til 75 minutter, på ønsket sted.
Ta kontakt på hei@gnistyoga.no for mer info. 

Gavekort

Vil du gi en minneverdig og annerledes gave? Gnist Yoga tilbyr gavekort på privattimer i yoga:

* Rolig & avslappende yoga eller Dynamisk vinyasa yoga - du bestemmer
* Tilpasset deltakerens erfaring og ønsker - nybegynner eller litt øvet
* Hjemme hos mottakeren eller i naturen
* 60 - 75 minutters varighet
* 1-2 personer: 1100 kroner
* Opptil 5 personer: 1900 kroner

Gavekortet kan hentes i Oslo eller sendes på epost i PDF.

Lån av matter er inkludert. Gjelder i Oslo. 12 mnd gyldighet. Bestilles på hei@gnistyoga.no.